Kort etapp till Norrfällsviken

Efter en god natts sömn – trots att E4:an bara låg ett halvt stenkast bort – kastade vi loss. Vinden var nära 0 m/s till en början. Men snart kom det en skön bris från NO så vi kunde sträcka ut ur viken med god fart. En kvart senare snurrade vinden runt 270 grader och vi fick kryss i frisk vind.

Efter bara några timmars segling siktade vi in oss på Norrfällsvikens smala inlopp. Väl förtöjda blev det mat, promenad, golfturnering och promenad igen. Nu siktar vi ett åskmoln så akterkapellet ska upp i rappet!

Publicerat av

Per J

66-årig ekonom som numera seglar, cyklar eller skidar på heltid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s