Det börjar likna sommar!

Eftersom vi stod mot botten (leran) för att bekvämt kliva iland i går kväll, drog vi ut oss en meter för natten. Under natten hade vattenståndet minskat med ca 5 cm. Det räckte för att vi skulle få svårt att komma nära bryggan. Tur att vi drog ut oss, annars kan vi ha blivit kvar i leran…

Vinden hade rätt riktning men var väldigt svag. Vi seglade en mindre del av dagen och körde dieseln resten. Vi seglade nära några riktigt höga öar. Höjd cirka 200 meter, samtidigt som vattendjupet var 60 till 90 meter där vi seglade.

Temp-mätaren har hoppat igång igen efter en veckas strejk. Mätaren visar att det är hela 15 grader i vattnet. Så saknas det inte mer än 10 grader för att bli riktigt badbart. Nu har vi hamnat i Docksta. Alldeles granne med E4:an. Vi ligger med utsikt mot Skuleberget. Men det är lite för långt att gå för att komma dit.

På eftermiddagen kom värmen på riktigt. Det har vi väntat länge på.

Publicerat av

Per J

65+årig ekonom som numera seglar, cyklar eller skidar på heltid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s