I dag siktar vi på en boj

På dagens etapp finns det bara ett par tre platser som funkar som natthamn.

Den första – Hölick – ligger för nära, så den hoppar vi över. Vid Kuggören finns en SXK-boj som vi siktar på att fånga. Är den upptagen kanske vi lägger till vid en brygga som ägs av fiskarna på orten, men då måste det vara sent på eftermiddagen. Stocka, är sista alternativet innan det blir för lång dagsetapp. Det är en liten gästhamn där det ser ut att vara lä vid N-vindar.

Vi börjar dagen i medvind – nu ska vi ut från den lååånga vik vi seglade in i i förrgår. Sen blir det kryss en lika lång sträcka på ”öppet hav”. Hamnar vi på Kuggören är distansen 20M, kryssbenen oräknade.

Publicerat av

Per J

66-årig ekonom som numera seglar, cyklar eller skidar på heltid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s