Bönhamn

På vägen ut från Häggvik passerar man en väldigt sprucken lodrät bergvägg. I går såg vi ett gäng som klättrade uppför väggen. Väl ute ur viken kunde vi hissa segel och i vindar mellan 4 och 6 m/s hade vi halvvind. En häftig mörkblå vägg av moln passerade på behörigt avstånd.

I Bönhamn parkerade vi intill en stor motorkryssare. De lade ut lite senare, så vi fick ha vår brygga för oss själva. (De båtar som ligger vid den långa bryggan mittemot har nog inte noterat att vinden ska vända kl 04.00 i natt och öka till uppåt 7 m/s).

När vi lade till mötte Christer och Lena upp och tog emot. Nelson var jätteglad att vi kom😄🐩. Tillsammans åt vi en god lunch på Bönhamns brygga. Vi fick gå husesyn i deras fina husbil innan de åkte vidare norrut på nya äventyr. 🚌

Några bilder från en promenad i Bönhamn; Skrattmås (latin: chokladdoppad mås)

Publicerat av

Per J

66-årig ekonom som numera seglar, cyklar eller skidar på heltid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s