Godmorgon från Möja

Det har varit en lugn natt i Kyrkviken. Kl 05:30 väcktes vi av att en stor arbetsbåt mullrade igång 20 meter från oss. Men vi somnade strax igen. Det blåser SV 8 m/s, som vanligt. Klarblå himmel. I natt har vi kört med ”Waxholms-förtöjning” för att avlasta ankaret. Vi har extremt kort ankarlina ute (pga trång hamn), så man kan inte lita på ankarfästet. Men med båten tryckt mot bryggan, med kulfendern emellan och akterspring håller oss på plats. Hamna giften ska betalas via Swish, som synes. Inte så smart av dem att glömma själva Swish-numret… Så nu kan vi använda besparingen till att köpa glass i Sandhamn, som är nästa hållplats!

Publicerat av

Per J

65+årig ekonom som numera seglar, cyklar eller skidar på heltid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s