Egen vik på Rödlöga

Just som vi seglade in i Rödlögaviken så lämnade en seglare Seglarberget. Så just nu har vi hela viken för oss själva. Under högsäsong är det vanligt att 20-40 båtar lagt till här. Det blåste 7-10 m/s rätt emot i dag. Vi hade revat första revet och körde med liten genua. Efter ett par timmar lugnade vinden ner sig till 5-8 – då rullade vi ut genuan en bit för att få lite mer fart. Vi tog en promenad till ”hamnen” och kunde konstatera att fiket och butiken har stängt för säsongen. Den sista Vaxholmsbåten, enligt sommarturlistan, ligger kvar nån timme till innan den lämnar Rödlöga. Lite bilder från hamnen:Nu drar det ihop sig till mat på restaurang PerMonick!

Publicerat av

Per J

66-årig ekonom som numera seglar, cyklar eller skidar på heltid.

En tanke på “Egen vik på Rödlöga”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s