Fångat en boj!

Efter att vi seglat 17 M fångade vi en SXK-boj i Trödjefjärden. Vi startade kl 09:50 och var framme kl 13:50. Det var bitvis hög gammal dyning. Vinden låg på 4-5 m/s och vi på samma antal knop, när vi slörade i berg och dalbanan. Här ligger en bra placerad boj. En bra sak man får för medlemsavgiften.

Publicerat av

Per J

65+årig ekonom som numera seglar, cyklar eller skidar på heltid.

2 reaktioner till “Fångat en boj!”

  1. Håller med dej om att SXK-bojarna är en bra medlemsförmån. Men varför det skall behövas årligen förnyade pappersflaggor för att dokumentera behörigheten att använda boj begriper jag inte. Vi har ju redan flaggor o klistermärken. För ev. bojpoliser borde det , om så önskas, vara en enkel match att kontrollera behörigheten.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s