Lämnar Sandvik

Det började gunga i hamnen i natt. Vid 00:30 var skepparen ute och förtöjde med de stora gummidämparna. Då blev det något lugnare. Under natten mojnade vinden och vred mot NV och det blev snart mindre dyning i hamnen.

Lat segling

När väl dusch (nej vi badade inte) och frukost seglade vi ut. Vi seglade i knappt fem minuter, sen fick Volvon hjälpa till. Vinden ligger nu på ca 1 m/s med korsvis dyning. Vindriktningen dessutom rakt på nosen.

Publicerat av

Per J

65+årig ekonom som numera seglar, cyklar eller skidar på heltid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s